Promotie & Donatie

Con Spirito werkt onder leiding van haar enthousiaste en inspirerende muzikaal leider Ben Simmes voortdurend aan het verhogen van het muzikaal niveau, het vernieuwen van het repertoire en het organiseren van hoogwaardige concerten. Voor het realiseren en het continueren van deze doelstellingen wordt Con Spirito financieel ondersteund door circa 70 privé donateurs.

Naast de privé donateurs wordt Con Spirito financieel ondersteund door onderstaande bedrijven. Door het klikken op de logo’s wordt u automatisch doorgelinkt naar de websites van onze zakelijke donateurs en sponsors.

De commissie Promotie & Donatie is in het leven geroepen met de doelstelling om permanent morele en materiële ondersteuning aan het mannenkoor “Con Spirito” te bieden. Zij beoogt door middel van fondsvorming een grotere financiële zekerheid aan “Con Spirito” te geven.
Bijvoorbeeld bij:

  • Het organiseren van hoogwaardige concerten;
  • Het aantrekken van bekende solisten;
  • Het steeds weer kunnen beschikken over professioneel opgeleide dirigenten.

Het versterken van kwaliteit vereist nu eenmaal grote inspanningen, maar ……….. dat kost geld !!! Daarom hebben wij ook uw financiële hulp nodig.
Wat krijgt u voor uw financiële ondersteuning:

  • Twee toegangskaarten voor de “Con Spirito” concerten
  • Vier keer per jaar ons verenigingsblad “De Partituur”

WORD NU DONATEUR!
DONATEUR WORDT U REEDS  DOOR EEN MINIMALE  BIJDRAGE VAN 50 EURO PER JAAR.


Ja, ik word donateurSponsors


Donateurs


U bent van harte uitgenodigd om één van onze nieuwe donateurs of sponsors te worden. Het bedrijfslogo zal uiteraard een mooi plaatsje op onze website krijgen.