WEER EEN FRÜHLINGSKONZERT OP GUT HEIDEFELD

Op zaterdag 14 april a.s. zullen de mannen van Con Spirito, nu al weer voor de derde keer, optreden op het fraaie, gastvrije landgoed van de familie Ostermann in Spork.

Voor mij persoonlijk is dit de tweede keer, en wat ik me o.a. nog goed kan herinneren is de opmerking van onze dirigent Ben Simmes: “wat staat hier een prachtige vleugel”. Ook zullen veel zangers zich nog herinneren dat zij er voor de allereerste keer kwamen zingen op het verjaardagsfeestje van mevr. Ostermann.

Toen was het nog min of meer een landgoed in wording, heel anders dan in mei 2016 bij ons mooie dank-je-wel concert voor partners van leden en begunstigers van ons koor. Toen was de verbouwing klaar en tuinen waren aangelegd, hadden enkel tijd nodig om te worden wat ze nu zijn. Na ons concert werd het gecompleteerd met een gezellig café.

Ons ”Frühlingskonzert 2018” op Gut Heidefeld zal qua muziekkeuze veel overeenkomst vertonen met dat van 2016. Het repertoire dat wij gaan vertolken heeft een wat lichtvoetig karakter: van The Beatles tot Boudewijn de Groot, andere highlights uit de popgeschiedenis en evergreens uit 63 Con Spirito jaren.

Noteer dus de 14e april vanaf 19.30 uur alvast in uw agenda. De zaalruimte is beperkt en donateurs hebben een streepje voor bij dit concert. Zij ontvangen tijdig een uitnodiging.
Voor ‘n wat serieuzer intermezzo hebben bestuur & muziekcommissie voor deze avond een tweetal gasten uitgenodigd, nl. Pauline Lotichius en Julian Simmes. Van beide musici vind je een nadere introductie elders in deze uitgave. Trouwe volgers van Ben Simmes en Con Spirito kennen Pauline van piano & fluit duetten met Ben tijdens (benefiet) concerten in Amphion & het Nieuwe Dijkhuis theater in Doetinchem. Julian kennen we op de eerste plaats als zoon van…..  en verder werkte  Julian Simmes  mee aan ons “Frühlingskonzert 2016”,  toen hij  samen met  broer Jelmer het thema uit Schindlers List prachtig vertolkte.

Naar mooie zang en muziek luisteren in een schitterende omgeving, wat wil een mens nog meer? Een drankje? Is er ook verkrijgbaar. Zeker zijn van een kaartje? Donateur worden dus! Info hierover staat op: www.conspirito-dinxperlo.nl