Con Spirito kijkt naar de nabije toekomst

Omdat ‘regeren’ vooruit zien betekent wordt er intussen door de concertcommissie al gebrainstormd over thema’s die een muzikale leidraad worden voor  de komende 5 jaar na dit jubileum.

Daarvoor vragen we nu al vast de hulp in van een grote groep enthousiaste (aspirant)zangers die het koor daarvoor willen komen versterken. Voor diegenen die niet zo lang willen wachten is er vanaf augustus al plaats in het projectkoor dat wordt opgezet als versterking.

Kom daarom eens sfeer proeven en draai in het komende najaar gewoon vrijblijvend  mee!

 

Praktisch allen die de afgelopen jaren zijn ingestroomd gaven  unaniem aan dat ze deze stap veel eerder hadden moeten zetten, en vooraf geen idee hadden hoe leuk en ontspannen alleen al de oefenavonden verlopen.

Er moeten  toch in onze regio een tien-tot vijftien tal  geïnteresseerde  mannen tussen de 40 en 60 jaar  zijn die deze drempelloze stap  zetten. Uitstellen geeft vaak afstel en dan lijkt de weg steeds moeilijker te worden!

Stap over je eigen schaduw heen en verras jezelf.

We helpen je met de opstart door je  5 stem/zangsessies aan te bieden. Onder leiding van een zeer ervaren zangcoach leer je snel  wat het inhoudt, te zingen binnen een koor. Je leert als het ware spelende  wijze en ongedwongen de eerste beginselen van bijvoorbeeld muzieknotaties lezen, lichte stemoefeningen, etc. Dit zijn erg leerzame oefensessies waar ook de geoefende zanger nog graag aan meedoet en veel van  opsteekt.

Notenkennis is absoluut geen vereiste, tegenwoordig wordt veel ingestudeerd met hulp van een computerprogramma.

Zingen geeft zo veel energie; het is goed voor het brein en zeer zeker voor de geest.  Verbreedt jouw horizon en doe mee.

Elke dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur in sportcentrum Het Blauwe Meer, de Kolk 6 in Dinxperlo.

Binnenkort volgt er meer informatie wanneer de sing-ins worden gegeven.