Kluskwartet van Con Spirito bouwt klankbord

     

Bennie en Stef werkten beiden jarenlang bij KlaassenBouwgroep,  op zich niks bijzonders, want daar werken nog heel veel mensen. Bennie is inmiddels gepensioneerd bij de firma Klaassen en intussen actief als vrijwilliger in de Technische Dienst van Verpleeg & Revalidatiecentrum Antonia in Terborg. Stef is nog steeds actief bij de bouwgroep, kwam in 2013 zingen bij ons koor, Bennie werd in 2016 lid van Con Spirito, net zoals  gelukkig in de afgelopen jaren veel meer mensen deden.

Ze zijn ook nog handig en als er iets gemaakt moet worden voor het mannenkoor, dan staan ze nooit van achteren en ‘n stuk of wat leden met “gouden handjes” is voor een vereniging zo af en toe best nuttig. Dat bleek ook nu weer want toen zich openbaarde, dat deze klus voor één tenor en één bas te omvangrijk was, kregen ze ondersteuning van Han en Theo, twee baritons en hiermee was ‘t -kluskwartet- geboren.

Gelukkig hebben we binnen Con Spirito heel veel mensen, die zich in hun vrije tijd inzetten voor het koor. De laatste drie pagina’s van ons clubblad staan er vol mee.  Zonder dat elke keer te zeggen of in de Partituur te vermelden zijn we daar best wel heel dankbaar voor en trots op.  Maar af en toe bij een grote klus als deze, dan maken we daar graag een uitzondering op en schrijven of zeggen we er iets over.

Er is in alle gelederen van het koor veel en lang over gepraat, twee mannen (Bennie & Stef) pakten het op, twee anderen (Han & Theo) sloten zich erbij aan. Samen fabriceerden ze in de werkplaats bij KlaassenBouwgroep en monteerden ze in de HBM tennishal:

het klankbord ,waarmee Con Spirito tijdens haar jubileumconcert in 2019 nog mooier zal klinken!

 

KlaassenBouwgroep & Sportcentrum Het Blauwe Meer, Bennie, Han, Stef  & Theo  bedankt!  

Ook namens alle andere musici & zangers, die in de toekomst van deze ‘upgrade’ van  Concerthal HBM kunnen/mogen meegenieten.