DINXPERS NIEUWS VAN DINSDAG 13 JUNI 2017

BENEFIET CON SPIRITO: GENIETEN MET EEN MISSIE

DINXPERLO – Ondanks de warme zondagmiddag en erg veel andere activiteiten in de regio, genoot het publiek in de toch zeer goed gevulde Dorpskerk van Dinxperlo van een sprankelend programma door Con Spirito en gasten. De opbrengst kwam ten goede aan Haïti Care.

 

  Con Spirito, vanwege het weer nu eens een keer in hemdsmouwen, trapte af met Si tú mi Amas een song van Il Divo over de liefde. Een thema waarop in de eerste helft van het concert, via songs van de Bee Gees, Phil Collins en ook Boudewijn de Groot dankbaar werd voortgeborduurd en niet alleen door de gastheren, maar later in het programma ook door de special guest Lou Dynia.

Een prominente plek, zo halverwege het program, was ingeruimd voor de Grenszangertjes. Op vertederende wijze zongen ze alleen een viertal nummers en nog eens drie met een klein beetje ondersteuning door Con Spirito. Hoogtepunten in hun optreden waren Rainbow en Little Birdie. Bij de initiatiefnemers van deze middag, Con Spirito en Lou Dynia, waren dat zonder twijfel Hope en Prayer of the Children.

Feestelijk werd de middag (bijna) afgesloten met drie Afrikasongs door Con Spirito en Supergirl van Lou Dynia. De uitsmijter van de middag was het succesnummer van driemaal Christmas with Friends in het Stadttheater van Bocholt: In this Heart, door Lou Dynia en Con Spirito. Deze middag kende drie groepen van winnaars: de kinderen van Haïti Care, het publiek, en alle medewerkers.

Foto’s : Frank Vinkenvleugel